Erkenningen: contactgegevens doorgeven

Past u de contactgegevens aan in naam van een erkend bedrijf? Zorg dan dat u hiertoe de juiste rechten hebt, zodat het bedrijf in het overzicht verschijnt. Hoe u dit doet, leest u hier
 

Pas uw contactgegevens aan

 

Laboratoriabodemsaneringsdeskundigen, opleidingscentra voor bodemsaneringsdeskundigen of boorbedrijven:  geef de contactgegevens door aan de administratie

Gebruik contactgegevens

We maken een onderscheid tussen contactgegevens voor publicatie en contactgegevens voor administratieve doeleinden. Het gaat om het telefoonnummer, e-mailadres en de website.

Contactgegevens voor publicatie

Deze gegevens worden getoond op de overzichtslijsten met erkende personen op onze website. Klanten kunnen jou hierop bereiken.

Wilt u niet dat uw telefoonnummer, e-mailadres en/of website op deze lijsten komen te staan? Laat deze velden dan gewoon blanco in de applicatie, of laat het ons weten (erkenning als labo, (opleidingscentrum) bodemsaneringsdeskundige of boorbedrijf).

Het postadres van de werkgever of vestiging wordt rechtstreeks opgehaald uit het VKBO en kan u dus niet zelf aanpassen.

Contactgegevens voor administratie

Deze gegevens zijn verplicht in te vullen en up-to-date te houden. Op dit telefoonnummer en e-mailadres kan de administratie u contacteren i.v.m. zaken die u aanbelangen in het kader van uw erkenning. Deze gegevens dienen louter voor administratieve doeleinden en worden dus in geen geval publiek gemaakt.

Contacteer ons

Team Erkenningen
1700 (bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 19.00 u.)